RADIONICE

 

 

Na radionicama se bavimo osluškivanjem i razumevanjem svoje jedinstvene životne energije. I nalažanjem pravog ruha za njen izraz. Kako bismo je brendirali. I sa svetom podelili. I u procesu uživali. Srednje ime Radionice moglo bi da bude brendiranje lične ludosti. Ili Inženjerija Fantazije. Kako više volite.

Na vratima mog sveta čeka vas Radionica “Sve što ste oduvek želeli, a niste znali kako”.  Putovanje ostvarenja. Sa umećem ostvarenja. Koje traje 12 meseci. U 12 celodnevnih tematskih radionica. Od kojih je svaka posebna tematska celina. A sve zajedno daju vam snažnu podršku u življenju života kakvog ste oduvek želeli.

Sledi herojski master klas.  Radionica „Na putovanju heroja“ je strukturirano iskustvo transformacije koje vas vodi do vaših odgovora na večita pitanja: Kako živeti život natopljen smislom? Koji je to najdublji život na koji ste pozvani? Kako možete da odgovorite na ovaj poziv?  Ova radionica vas podržava da osetite i otkrijete šta je vaše jedinstveno putovanje. I kako da na njemu živite puno i duboko. Putovanje se takođe odvija u 12 meseci. I u 12 celodnevnih tematskih radionica. 

Pored dva jednogodišnja programa, tu su i radionice na koje možete da se priključite i “onako”. Bez prethodnih iskustava. I naročitih priprema. 

Radionica Izobilja je jedna od omiljenih radionica. Ako želite da budete miljenik Izobilja. I ako vas zanima da razumete kakve poruke šaljete energiji novca o sebi. I kakve poruke želite da pošaljete… ovo je pravo mesto za vas.

Randevu sa Muzama je program koji se bavi buđenjem, razumevanjem i usmeravanjem stvaralačke energije. Kako biste razumeli svoje Muze. I odobrovoljili ih. Da vam rado i redovno dolaze.
Radionica je namenjena svima vama koji biste želeli da razumete svoju stvaralačku energiju. Da biste bili još kreativniji.

Budite slobodni da sva pitanja u vezi sa radionicama pitate autorku i voditeljku Radionica, Mariju Grujić Bepu.

Slobodno zavirite u video. I osetite delić atmosfere sa radionice.