Amazonka experience

Evo otvaram vrata Amazonke. Somborskog kanalskog imanja ušuškanog u specijalni rezervat prirode Gornje Podunavlje. I spremam premijeru Amazonija experience-a. Re-kreativnog doživljaja na koji vas pozivam da integrišemo letnje snove u svakodnevicu. Na bistrenje i razbistravanje letnjih ideja. I njihovo strukturiranje u kreativnu nameru. Projekat. Lični. Poslovni. Hobistički. Holistički. Umetnički. U cilju obogaćenja svakodnevice. I razvoja novih projekata. Energetske zimnice.
 
Uvek mi bude žao što se tokom radionica, retreata i putovanja svetom probudi toliko ideja… sa kojima često ne uradimo ništa. Užurbanim povratkom u svakodnevicu. Nastavljanjem tamo gde smo stali. I zaboravljanjem letnjih snova i zaveta pod zvezdanim nebom. Nije ni čudo što tako brzo raspršimo energiju brižljivo stvaranu i sakupljanu tokom leta. A letnje snove zaboravimo i pre nego što smo ih do kraja odsanjali.
 
Zato sam Amazonija experience i osmislila kao pripremu „energetske zimnice“. I smestila ga u period od 25. do 28. avgusta. Za mog Studenta u duši… pravi i prirodni početak godine vazda je bio 1. septembar.
Ideja je da sretnemo Cvrčka i Mrava u nama. Da postanu jedan dobar tim. U kome Cvrčak daje lakoću i ispunjenje radosnog življenja…. probere, poređa i zasadi sve te plodove i egzotične semenke koje je sa svetskih mora doneo. I preda Mravu u nama. Da ih spremi u tegle. Da letnji snovi postanu jesenji projekti. Da nam budu energetska zimnica. Inspiracija & energija za vibrantniju i življu svakodnevicu.
 
Centralno mesto okupljanja je Amazonka. Zajedno sa još 2-3 susedne vikendice. Tu je i naše parče Velikog bačkog kanala. Cvrčak u nama će voleti da pliva. Brčka se. Igra badmington. Vozi kanu. Ili se voza haklberifinskom lađicom. Obilazi zanimljiva mesta u okolini. Čarde. Dobra kupališta i štrand na severno-evropski način. Uživa u slasnoj vojvođanskoj hrani. U vegetarijanskim gozbama. Zvezdanim noćima. Pričama oko vatre. Usred beskrajne Konjovićeve panonske ravnice. Plodne i podatne. U kojima će jednako uživati i Mrav. Koji će dobiti svoj deo strukture. I materijala za pripremu energetske zimnice.
 
 
SLIČNOSTI & RAZLIKE
Kada me pitate koja je razlika između Randevua sa Muzama i Amazonija Experience… Randevu je Fruškogorski. Smešten na Imanju koje sadrži sve što nam treba za buđenje i razigravanje kreativne energije. Uključujući i bazen i spa. I predstavlja krunu sezone. Amazonija Experience je priprema i strateško planiranje nove sezone. Integracija letnjih snova. Koji mogu biti lični. Poslovni. Umetnički. Holistički. Amazonija Experience je za nijansu intimnija. Sa manjom ekipom. Do 15 Amazonki. Zbog lakoće kretanja somborskim kanalima. Dok Randevu sa Muzama ima „kapacitet“ od dvadesetak Miljenika Muza.
 
A šta je zajedničko? Božanstveni ambijenti. Neuporediva Ekipa. Priroda. Nacionalni park. Inspiracija. Kreativno & inovativno razmišljanje. Autorske vegetarijanske gozbe. Edutainment. Učenje kroz zabavu. I avanturu. Aktivna meditacija & zanimacija. A zajednički im je Experience designer. Znan i kao Bepa. Marija. Mari. Mari Bepa san. Kako ko voli. Nek izvoli.
 
Oba traju jednako. Tri noćenja. A protežu se kroz 4 dana. I cena im je jednaka 250 eura. Koji se mogu platiti u dve rate. U cenu je uračunat smeštaj, radionica, materijali, vegetarijanske gozbe i ful uživanje. Ono što nije uračunato su alkoholna pića. Baš kao i prevoz. Plaćate ga sami. S tim da vam ja asistiram u logistici prevoza. S kim bi ko došao.
 
Za oba experienca imamo još nekoliko mesta. Tri-četiri za svaki. Prijave su u toku. Za više detalja možete mi pisati.
Imajte se bajno. A Cvrčku u vama želim dugo toplo i radosno leto. I mnogo materijala koje će doneti Mravu. Za energetsku zimnicu.
Bepa