Nulti Bepin fanzin

Lepi moj Svete,

Evo da vam mahnem. Poželim sunčane i radosne martovske dane. I sa vama podelim radost predstojećeg Proleća. Koje tako osećam. Vidim. Mirišim. I čujem Buđenje ranog proleća. U simfonijskoj izvedbi.

Ove zime dubokog urona… u mom lepom svetu razvilo se toliko toga. Mnoge semenke su krenule da niču. Klijaju. A neke dobijaju već jasnu formu.

Krenuću od početka. Od novog pristupa mom opusu. I načina kako ga delim. Umesto nekadašnjih mrežnih objava i inserata… sada vas jednom nedeljno čeka Bepin fanzin. Da. Žurnal je bio prvobitna ideja… koja je prerasla u fanzin. Čija slobodarska i avangardna, pomalo pankerska priroda mnogo više odgovara mom biću. U toku je dizajniranje Fanzina. I jedva čekam da sa vama podelim prvi broj. Čini mi se da ćemo prvi broj naciljati na prve prolećne dane. I moj ovnujski period. Da nas podrže u ovom novom projektu. A do tada, kao što vidite ne sedimo skrštenih ruku.

Šta se sve kuva-lo u Bepinoj kuhinji?

U petak sam na Bepinoj nadolivanki lansirala novu temu. I novo poglavlje. Na koji su me potakli moji studenti. Koji mnogo vole moje meditacije. Kojim nas svako malo dovodim u dobro stanje. Da bismo mogli da primimo veliko znanje. I rodio se novi projekat. Na mom youtube kanalu čeka vas Meditacija centriranja. Poravnanja sa svojom vertikalom. I osluškivanje svojih potreba.

Na mom youtube kanalu trenutno imate 36 videa. Većina njih se nalaze u odeljku VIDEO. A nova sezona snimaka nalazi se u LIVE odeljku. Pošto sve svoje videe radim lajv ;). A ako želite da vas youtube obavesti o live dešavanjima, slobodno se registrujte na Bepinu nadolivanku.

https://www.youtube.com/@bepinanadolivankabymarijag1

Što se tiče živih susreta, radionice su uveliko u toku. Mart smo otvorili besplatnim druženjem u novom prostoru na Dorćolskom keju. U kojem se Radionica razbaškarila.

I da.. ekipiranje za novu XXXXII generaciju je uveliko u toku. Nova generacija lansira se u nedelju 26. marta. Prijave su u toku. A slobodnih mesta imamo još 3. I slovima tri. Pa ko pre Radionici.. njegova je.

Ukoliko ste propustili živo intro-veče… tu je video zapis na temu Radionice. https://www.youtube.com/@bepinanadolivankabymarijag1

Odnosno tekstualni. Pa šta ko voli…

Sve što ste oduvek želeli, a niste znali kako

18. marta se dešava Panherojski zbor 4 godišnja doba „Vreme je za nove priče“. Koji je namenjen herojima koji su već prošli cikluse mojih radionica. Jednogodišnju ili dvogodišnju radionicu. Prijave su uveliko u toku.

A šapućem vam da nas u početkom aprila čeka i herojski Sakura parti. Da proslavimo 10 divnih snažnih & transformativnih godina Radionice. I četrdeset i dve generacije heroja. Sakura party namenjen je svim herojima koji su prolazili, prolaze ili će prolaziti radionice. Otom-potom. Zvanična najava Sakura partija dešavaće se u Bepinom fanzinu. Koji se upravo krčka.

Budite slobodni da neke od ovih formata koji bi bili od značaja za vaše ljude podelite sa lepim vašim svetovima. Tekst. Video. Najavu radionice. Znaćete već.

Da ne zaboravimo ni moje knjige. Koje vas čekaju. Od prvenca Nindže od Japana sa Balkana. Preko Virtuoza svakodnevice. Randevua sa Muzama. Do Nebeske mehanike. U zavisnosti od tačke na kojoj se u ovom trenutku nalazite. Budite slobodni da se konsultujete sa mnom. Ako niste sigurni. I ako naslovi nisu dovoljno upečatljivi. Na mom sajtu, naći ćete detaljnije opise svake knjiga. Da ne zaboravim ni Bepin špil. Ko je sklon konsultovanju karata na raskrsnicama 😉

Knjige

Imajte se divno ovih poslednjih zimskih dana. Zalivajte i sunčajte semenke koje ste tokom zime uzgajali. I spremite da ih dolazeći dani isklijaju. Niknu. Rascvetaju. Ihaaaj.

Mari Bepa san