Jelena Rančić

Marijine radionice su zaista posebno iskustvo. Korak po korak, kao kroz igru, ona nas vodi do same suštine našeg bića. Lagano, nepretenciozno, duhovito, a opet energično i stručno. Na radionicama vrvi od njene energije koja se prenosi na sve učesnike ćineći da se osećaju srećno i ispunjeno. A nekako nausput, samo naizgled nausput, steknu nova, dragocena znanja. I, što je još važnije, da se ta znanja i upotrebe.

Kada komunicira, Marija govori iz sebe, iskreno. Nema trunke laži u njenim izlaganjima, jer iza njih stoji ogromno znanje, duboko razumevanje, vera i njeno bogato iskustvo. Kroz radionicu mi vidimo i Mariju kako pliva kroz život, pokazujući nam na ličnom primeru kako se to radi.

Veoma je pažljiv slušalac i vodič. Njen pristup NLP-u je originalan, kao i sve što radi u životu. Dopada mi se način na koji je osmislila i poređala svoje radionice:  matematički precizno i logički povezano, a opet „šareno“, uvek intrigantno i zanimljivo.

Šta čini dobrog učitelja? Znanje, sistematičnost, lični primer, originalnost, posvećenost, umeće slušanja, majstorija motivacije i nadahnuće trenutka. Dodajte na sve ovo širok osmeh i – dobićete Mariju

Jelena Rančić