Bepin fanzin, broj dva

Uvodno slovo

Lepi moj Svete,

Evo da vam poželim divne aprilske dane. Drugim brojem Bepinog fanzina. Tema ovog broja jeste PRIPADNOST. Tekst koji sam dugo promišljala. Još duže osećala. I polako ređala. A koji je povezan sa našom ličnom ludošću. Odstupanjem od normale. I normalnog.

A kako je život najbolji Urednik… moje je samo da ga pratim… osluškujem i uvažim… ovih dana je stigao snimak podkasta. Koji smo Sofi i ja snimale pre nekoliko meseci. I koji se divno uparuje i direktno nastavlja na tekst O pripadnosti. U Sofinom podkastu razgovaramo o procesu stvaralaštva. Odnosno o osluškivanju, izražavanju i deljenju svoje lične ludosti. Da ne kažem autentičnosti. Te divne, danas pomalo pohabane i ne-autentične reči.

Što se mojih knjiga tiče… akcija „Sabarala sam te“… pokrenula se sama od sebe. Stižu mi vaše fotke Bepinih sabranih dela. I beskonačno me raduju. A ja sam se akciji pridružila. Pozivom svima vama mojim divnim čitaocima… koji ste sabrali moje knjige. Da ih fotkate. A ja vam kao znak zahvalnosti i čin radosti darujem još jednu Nebesku mehaniku.

Dozvolite proleću da probudi vašu divljinu. Ličnu ludost. I slobodno je izrazite. I nađite ekipu sa kojom će ona biti dobro došla.

Bepa


Ukoliko želite da primate Bepin fanzin, pošaljite mi mail na marija.grujic.bepa@gmail.com

Kalendar dešavanja

Sakura party izgleda nije želeo da se dogodi u aprilu. Vremenska prognoza za planirani 18. april baš i nije naročito povoljna za naš dunavski garden party. Pa smo rešili da sačekamo sunce i toplo vreme. Javljamo blagovremeno.

Šesti Fruškogorski Randevu sa Muzama, ove godine se dešava od 20. do 23. jula. Tradicionalno, na Krunića imanju. Znanom i kao Lodge 23. Koji je rastao zajedno sa nama. Prijave su uveliko u toku. Broj mesta ograničen na 18. A polovina ih je već rezervisana. Mislite o tome. A evo i linka koji vam daje više informacija o Randevuu.

Randevu sa Muzama

I dobro vam ovo proleće. I fan. I zin. I ćin ćin.

Mari Bepa san